Voedings- & Trainingsschema

Schrijf de eerste review over dit product

€ 57,00

Beschikbaarheid: Op voorraad

Bent u op zoek naar zowel een voedings- als een trainingsschema op maat gemaakt naar uw wensen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

* Verplichte velden

€ 57,00
SKU: voedings-en-trainingsschema-nutrition-reloaded
 

Productbeschrijving

Bent u op zoek naar zowel een voedings- als een trainingsschema op maat gemaakt naar uw wensen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij bieden in samenwerking met gecertificeerd Personal Trainer Mark Schadenberg een voedings- en trainingsschema aan wat u voor 4 tot 6 weken kunt gaan gebruiken. Mark heeft door zijn lange werkervaring in diverse functies binnen verschillende krijgsmachtdelen, veel kennis opgebouwd omtrent voeding en training en weet als geen ander wat een militair nodig heeft.

Vanwege onze defensie achtergrond zijn wij gespecialiseerd in het begeleiden van collega's met een fysiek zware baan. Ook zouden we u bijvoorbeeld kunnen helpen om met een sterker fysiek aan de keuring voor defensie te verschijnen. U bent bij ons in goede handen en wij zullen u goed begeleiden. Mede doordat wij gecertificeerd zijn voor het begeleiden van zowel mannen als vrouwen kunnen we alle kanten op. Tevens bieden wij deze schema's ook los aan.

 

Hieronder een klein voorbeeld van hoe dit er ongeveer uitziet:

voedingsschema

trainingsschema

 

Nadat u dit product heeft aangekocht, zult u door middel van het invullen van een korte vragenlijst, uw persoonlijke schema ontvangen via de mail. Dit is uiteraard aangepast naar uw doelen en wensen.

 

 

 

Reviews

Hoe waardeert u dit product? *
Kwaliteit
Prijs
Waarde