MCT Olie

Schrijf de eerste review over dit product

€ 12,95

Beschikbaarheid: Op voorraad

MCT olie heeft als voordeel dat het rechtstreeks van de maag naar de lever wordt getransporteerd. Daardoor komt er snel energie vrij. Omdat het direct wordt afgebroken, wordt het niet opgeslagen als vet en is het dus een ideale energiebron.

* Verplichte velden

€ 12,95
SKU: GEZO-00005
 

Productbeschrijving

Voordelen MCT Olie

  • De hoogste kwaliteit pure MCT olie
  • 225 kcal per 30 ml

MCT olie is niet zomaar een vetzuur

MCT olie is een bron van energie. Het heeft al talloze bodybuilders door hun bulkfases heen geloodst.

Maar word je daar dan niet dik van? Nee, integendeel. MCT olie is door zijn middellange keten vetzuren namelijk anders dan andere vetbronnen. Waar vet normaal gesproken direct door de lymfevaten het lichaam wordt ingezogen om zich daar als lichaamsvet te nestelen, laat MCT olie zich met zijn middellange ketens niet zomaar grijpen.

Gebruik

Neem 2 eetlepels (30ml) voor de training en neem 1 dosering van 30ml voor het slapen gaan. Neem maximaal 3 doseringen per dag.
MCT Olie kan je door je proteïneshake mengen.

Supplement Facts

Inhoud: 500 ml

Grootte Dosering: 30 ml

Aantal Doseringen per verpakking: 17

 

Voedingswaarde per:30 ml
Energie  225,0 kcal
Eiwit    0,0 gram
Koolhydraten    0,0 gram
    waarvan suiker    0,0 gram
Vet  29,0 gram
    waarvan MCT  29,0 gram
Vezels    0,0 gram
Natrium    0,0 gram

 

Ingrediënten: Middellange keten vetzuren (MCT) uit palmkernolie. 

 

Allergie-informatie: Dit product bevat geen allergenen.

 

Veel gestelde vragen

V) Hoe kan ik MCT olie het best gebruiken?
A) Om optimaal te profiteren raden we aan de MCT olie voor de training in te nemen, en gedurende de dag je koolhydraatinname laag te houden.

V) Waar wordt MCT olie van gemaakt?
A) MCT olie wordt gemaakt uit palmkernen, via een speciaal proces worden hieruit de Middellange keten vetzuren (MCT) eruit gefilterd.

Reviews

Hoe waardeert u dit product? *
Prijs
Waarde
Kwaliteit

Bezorgen

Nutrition Reloaded:

Per bestelling rekenen wij een standaard bedrag voor verzendkosten van € 2,95. De minimale bestelwaarde is €35,00. Elke bestelling die bij ons wordt geplaatst voor 18:00 uur proberen wij dezelfde dag nog te verwerken.

XXL Nutrition:

Elke bestelling op werkdagen voor 18:00 uur geplaatst wordt direct verzonden zodat u de bestelling de volgende dag al in huis heeft. Uw bestelling wordt verzonden met PostNL.
Voor meer informatie omtrent het bestellen van een product van XXL Nutrition:

https://xxlnutrition.com/nl/nld/betaling-en-verzending

Get Pro:

Alle bestellingen die op werkdagen geplaatst worden voor 18:00 uur proberen wij dezelfde dag nog te verwerken en de volgende dag aan huis af te leveren. Bestellingen die geplaatst worden op zaterdag zullen op maandag geleverd worden aan huis. Dit geldt ook voor bestellingen die geplaatst worden op zondag.

Voor meer informatie omtrent het bestellen van een product van Get Pro:

https://www.get-pro.com/betalen-en-verzenden/

KCALculated Food:

Waar: We bezorgen je bestelling wekelijks op het adres dat je hebt opgegeven. Dat kan bij je thuis zijn, of op een ander adres zoals een sportschool. KCALculated heeft door het hele land heen afhaalpunten. Op het bestelformulier zie je een lijstje afhaalpunten om uit te kiezen.

Wanneer: Woensdag en zaterdag zijn onze vaste bezorgdagen. De avond voor de aflevering krijg je per email door hoe laat onze bestelauto voor komt rijden.

Hoe: De maaltijden zijn gekoeld en gesealed. Bewaar ze direct na de bezorging in de koelkast of de vriezer. Maatlijden zijn in de ijskast 4 dagen houdbaar In de vriezer 30 dagen.

Voor meer informatie omtrent het bestellen van een product van KCALculated Food:

https://kcalculatedfood.nl/hoe-werkt-het/

Ambition Wear:

Ambition Wear streeft er naar om de bestelde producten binnen 2 werkdagen bij u thuis te bezorgen indien u besteld voor 18:00 uur.
Voor meer informatie omtrent het bestellen van een product van Ambition Wear:

http://ambition-wear.com/?page_id=155

Retourneren

Nutrition Reloaded:

Nutrition Reloaded geeft uw bestelling door aan onze leveranciers. Mocht u een probleem hebben met uw bestelling of u wilt iets retourneren kunt u direct contact opnemen met de leverancier zelf. Graag zouden wij hiervan wel op de hoogte worden gebracht via info@nutritionreloaded.nl.
Indien u binnen de 14 dagen bedenktermijn uw order wilt retourneren kunt u onderstaand herroepingsformulier gebruiken.

Herroepingsformulier downloaden

XXL Nutrition:

Wilt u gebruik maken van onze retourmogelijkheden neem dan contact op met de klantenservice van XXL Nutrition via info@xxlnutrition.com of telefonisch via 0492-554731. Afhankelijk van de reden van  retour kunnen wij een kosteloze retournatie aanbieden of rekenen wij een eigen bijdrage van €4,-. Wordt een pakket teruggestuurd zonder eerst contact met ons op te nemen dan zal er altijd €4,- eigen bijdrage in rekening worden gebracht.

Voor meer informatie omtrent het retourneren van een product van XXL Nutrition:

https://xxlnutrition.com/nl/nld/retourneren

Get Pro:

Als u gebruik wilt maken van de retourmogelijkheden van Get Pro kunt u contact opnemen via info@get-pro.com of telefonisch via 010-4320555.

Voor meer informatie omtrent het retourneren van een product van Get Pro:

https://www.get-pro.com/garantie-en-retourneren/

KCALculated Food:

Het contactformulier voor vragen als uw bestelling niet naar wens is, kunt u vinden via https://kcalculatedfood.nl/contactformulier/. KCALculated Food zal samen met u kijken naar een passende oplossing.

Ambition Wear:

Ambition Wear geeft u de mogelijkheid om het product te retourneren, te ruilen of u kunt ook online krediet krijgen in de webshop van Ambition Wear, mits u geen vervangend product ziet. Het contactformulier kunt u vinden via http://ambition-wear.com/?page_id=46.

Voor meer informatie omtrent het retourneren van een product van Ambition Wear:

http://ambition-wear.com/?page_id=157