Essential Amino Stack

Schrijf de eerste review over dit product

€ 24,95

Beschikbaarheid: Op voorraad

Alle essentiële aminozuren verzameld in één pot voor het behoudt van spiermassa.

* Verplichte velden

€ 24,95
SKU: AMIN-00003
 

Productbeschrijving

Essential Amino Stack (EAS) is een stack van vrije essentiële aminozuren en citrulline malaat. Een echte powermix voor rondom de training.

Voordelen Essential Amino Stack

  • In één klap alle essentiële aminozuren die je lichaam niet zelf kan aanmaken
  • Aminozuren in vrije vorm, dus de snelst mogelijke opname
  • Hoge dosering BCAA's
  • Met Citrulline Malaat
  • Uitsluitend premium Europese ingrediënten
  • Ideaal tijdens de training

Citrulline Malaat, voor nog meer effectiviteit

Alsof de mix van de pure essentiële aminozuren nog niet krachtig genoeg is, hebben we ook nog Citrulline Malaat aan de stack toegevoegd. Deze stof staat bekend om zijn talrijke stimulerende effecten, zowel tijdens de training als gedurende het herstel erna.

EAS bevat alleen de beste Europese ingrediënten, lost snel en volledig op en heeft een lekkere smaak.

Gebruik

Neem één dosering (10 gram) voor de training en één dosering na de training. Meng EAS in een shakebeker met water. De hoeveelheid water die je gebruikt kan je zelf bepalen. Neem voor de beste resulaten EAS na de training in met DextroJuice of Waxy Maize.

In plaats van ervoor en erna, nemen steeds meer bodybuilders hun aminozuren in tijdens de training. Mix dan 20 gram EAS, eventueel gecombineerd met Waxy Maize of DextroJuice, in water en drink dit verspreid over je training.

Ook kan je EAS prima innemen op andere momenten van de dag om je behoefte aan aminozuren aan te vullen.

Tip 1! Neem EAS samen met DextroJuice of Waxy Maize voor de perfecte post-workout shake.
Tip 2! Combineer Essential Amino Stack met Unleash! en MegaGrow voor een superstack. In één klap alles wat je maar nodig hebt om te kunnen knallen tijdens elke training en daarna een ongekend snel herstel.

Supplement Facts

Inhoud: 500 gram

Grootte Dosering: 10 gram (2 scoops)

Aantal Doseringen per verpakking: 50

 

Voedingswaarde per:10gram
Energie 143,2 KJ/ 34,3 kcal
Eiwit 0,0 gram
Koolhydraten 0,0 gram
    waarvan suiker   0,0 gram
Vet 0,0 gram
    waarvan verzadigd 0,0 gram
Vezels   0,0 gram
Natrium   0,0 gram
L-Leucine ** (BCAA) 2000 mg
L-Isoleucine ** (BCAA) 1000 mg
L-Valine ** (BCAA) 1000 mg
L-Lysine ** 1500 mg
Citrulline Malaat 1000 mg
L-Phenylalanine **    750 mg
L-Threonine **    750 mg
L-Histidine ** 500 mg
L-Methionine ** 500 mg
Vitamine B6 ** 10,0 mg

 

** Essentiële aminozuren, BCAA = Branched Chain Amino Acids

 

Ingrediënten:

Pure: L-Leucine, L-Valine, L-Isoleucine, L-Lysine, citrulline malaat, L-Fenylalanine, L-Threonine, L-Histidine, L-Methionine, Vitamine B6 (Pyroxidine HCI).
Tropical Fruit: L-Leucine, L-Valine, L-Isoleucine, L-Lysine, citrulline malaat, L-Fenylalanine, L-Threonine, L-Histidine, L-Methionine, Vitamine B6 (Pyroxidine HCI), smaakaroma tropisch fruit, conserveermiddel citroenzuur, zoetstoffen (sucralose, acesulfame-K), natuurlijke kleurstof saffloer.
Green Apple: L-Leucine, L-Valine, L-Isoleucine, L-Lysine, citrulline malaat, L-Fenylalanine, L-Threonine, L-Histidine, L-Methionine, Vitamine B6 (Pyroxidine HCI), conserveermiddel citroenzuur, smaakaroma groene appel, zoetstoffen (sucralose, acesulfame-K).

 

 

Allergie-informatie: Dit product bevat geen allergenen.

 

Veelgestelde vragen

V) Heeft Essential Amino Stack bijwerkingen?
A) Nee, de essentiële aminozuren kennen bij normaal gebruik geen enkele bijwerking. Ook de stof citrulline malaat is uitvoerig wetenschappelijk onderzocht en volkomen veilig bevonden.

Reviews

Hoe waardeert u dit product? *
Waarde
Kwaliteit
Prijs

Bezorgen

Nutrition Reloaded:

Per bestelling rekenen wij een standaard bedrag voor verzendkosten van € 2,95. De minimale bestelwaarde is €35,00. Elke bestelling die bij ons wordt geplaatst voor 18:00 uur proberen wij dezelfde dag nog te verwerken.

XXL Nutrition:

Elke bestelling op werkdagen voor 18:00 uur geplaatst wordt direct verzonden zodat u de bestelling de volgende dag al in huis heeft. Uw bestelling wordt verzonden met PostNL.
Voor meer informatie omtrent het bestellen van een product van XXL Nutrition:

https://xxlnutrition.com/nl/nld/betaling-en-verzending

Get Pro:

Alle bestellingen die op werkdagen geplaatst worden voor 18:00 uur proberen wij dezelfde dag nog te verwerken en de volgende dag aan huis af te leveren. Bestellingen die geplaatst worden op zaterdag zullen op maandag geleverd worden aan huis. Dit geldt ook voor bestellingen die geplaatst worden op zondag.

Voor meer informatie omtrent het bestellen van een product van Get Pro:

https://www.get-pro.com/betalen-en-verzenden/

KCALculated Food:

Waar: We bezorgen je bestelling wekelijks op het adres dat je hebt opgegeven. Dat kan bij je thuis zijn, of op een ander adres zoals een sportschool. KCALculated heeft door het hele land heen afhaalpunten. Op het bestelformulier zie je een lijstje afhaalpunten om uit te kiezen.

Wanneer: Woensdag en zaterdag zijn onze vaste bezorgdagen. De avond voor de aflevering krijg je per email door hoe laat onze bestelauto voor komt rijden.

Hoe: De maaltijden zijn gekoeld en gesealed. Bewaar ze direct na de bezorging in de koelkast of de vriezer. Maatlijden zijn in de ijskast 4 dagen houdbaar In de vriezer 30 dagen.

Voor meer informatie omtrent het bestellen van een product van KCALculated Food:

https://kcalculatedfood.nl/hoe-werkt-het/

Ambition Wear:

Ambition Wear streeft er naar om de bestelde producten binnen 2 werkdagen bij u thuis te bezorgen indien u besteld voor 18:00 uur.
Voor meer informatie omtrent het bestellen van een product van Ambition Wear:

http://ambition-wear.com/?page_id=155

Retourneren

Nutrition Reloaded:

Nutrition Reloaded geeft uw bestelling door aan onze leveranciers. Mocht u een probleem hebben met uw bestelling of u wilt iets retourneren kunt u direct contact opnemen met de leverancier zelf. Graag zouden wij hiervan wel op de hoogte worden gebracht via info@nutritionreloaded.nl.
Indien u binnen de 14 dagen bedenktermijn uw order wilt retourneren kunt u onderstaand herroepingsformulier gebruiken.

Herroepingsformulier downloaden

XXL Nutrition:

Wilt u gebruik maken van onze retourmogelijkheden neem dan contact op met de klantenservice van XXL Nutrition via info@xxlnutrition.com of telefonisch via 0492-554731. Afhankelijk van de reden van  retour kunnen wij een kosteloze retournatie aanbieden of rekenen wij een eigen bijdrage van €4,-. Wordt een pakket teruggestuurd zonder eerst contact met ons op te nemen dan zal er altijd €4,- eigen bijdrage in rekening worden gebracht.

Voor meer informatie omtrent het retourneren van een product van XXL Nutrition:

https://xxlnutrition.com/nl/nld/retourneren

Get Pro:

Als u gebruik wilt maken van de retourmogelijkheden van Get Pro kunt u contact opnemen via info@get-pro.com of telefonisch via 010-4320555.

Voor meer informatie omtrent het retourneren van een product van Get Pro:

https://www.get-pro.com/garantie-en-retourneren/

KCALculated Food:

Het contactformulier voor vragen als uw bestelling niet naar wens is, kunt u vinden via https://kcalculatedfood.nl/contactformulier/. KCALculated Food zal samen met u kijken naar een passende oplossing.

Ambition Wear:

Ambition Wear geeft u de mogelijkheid om het product te retourneren, te ruilen of u kunt ook online krediet krijgen in de webshop van Ambition Wear, mits u geen vervangend product ziet. Het contactformulier kunt u vinden via http://ambition-wear.com/?page_id=46.

Voor meer informatie omtrent het retourneren van een product van Ambition Wear:

http://ambition-wear.com/?page_id=157