Weight Loss Support

Schrijf de eerste review over dit product

€ 24,99

Beschikbaarheid: Op voorraad

Bevat glucomannan, wat gewichtsverlies ondersteunt bij het volgen van een energiebeperkend dieet

* Verplichte velden

€ 24,99
SKU: GEZO-00003
 

Productbeschrijving

Weight Loss Support

Hierbij introduceren wij ons gloednieuwe Weight Loss Support supplement! Deze opvolger van Get Ripped bevat nóg meer capsules waar ook nog eens een goede dosis glucomannan aan toe is gevoegd. Zo is het een nog veelzijdiger en aantrekkelijker supplement om jouw energiebeperkende dieet optimaal te ondersteunen. Naast glucomannan bevat onze Weight Loss Support verschillende vitamines, mineralen en werkzame stoffen als L-Carnitine, cafeïne en chili- en zwarte peper extract. Vergeet die afslankproducten en ga voor Weight Loss Support van XXL Nutrition!

Vitamines en mineralen in Weight Loss Support

Wat maakt Weight Loss Support tot een veelzijdig supplement? De combinatie tussen vitamines, mineralen en glucomannan. Door de volledige dosering van 6 veggiecaps per dag te nemen zit je al aan de aanbevolen hoeveelheid Vitamine B1, chroom en seleen. Chroom draagt bij tot de instandhouding van normale bloedsuikergehalten en seleen heeft een positieve invloed op het immuunsysteem. Klinkt goed, toch?

De voordelen van glucomannan

Het gunstige effect van glucomannan wordt verkregen bij een dagelijkse inname van 3 gram glucomannan in drie doses van ieder 1 gram, tegelijk met 1-2 glazen water vóór de maaltijd en in de context van een energiebeperkend dieet. Daarom hebben wij onze capsules zodanig samengesteld dat je met 6 capsules per dag de ideale dosering van 3 gram glucomannan binnenkrijgt.

Glucomannan staat bekend om voordelen op twee verschillende toepassingsgebieden:

  • Glucomannan in de context van een energiebeperkend dieet draagt bij tot gewichtsverlies
  • Glucomannan (konjac mannan) draagt bij tot de instandhouding van normale cholesterolgehalten in het bloed

Gebruik en dosering

Neem 3 keer 2 capsules verspreid over de dag. In verband met het hoge cafeïnegehalte (100mg/2capsules) is dit supplement niet aanbevolen voor kinderen en vrouwen die zwanger zijn of borstvoeding geven.

Reviews

Hoe waardeert u dit product? *
Prijs
Waarde
Kwaliteit

Bezorgen

Nutrition Reloaded:

Per bestelling rekenen wij een standaard bedrag voor verzendkosten van € 2,95. De minimale bestelwaarde is €35,00. Elke bestelling die bij ons wordt geplaatst voor 18:00 uur proberen wij dezelfde dag nog te verwerken.

XXL Nutrition:

Elke bestelling op werkdagen voor 18:00 uur geplaatst wordt direct verzonden zodat u de bestelling de volgende dag al in huis heeft. Uw bestelling wordt verzonden met PostNL.
Voor meer informatie omtrent het bestellen van een product van XXL Nutrition:

https://xxlnutrition.com/nl/nld/betaling-en-verzending

Get Pro:

Alle bestellingen die op werkdagen geplaatst worden voor 18:00 uur proberen wij dezelfde dag nog te verwerken en de volgende dag aan huis af te leveren. Bestellingen die geplaatst worden op zaterdag zullen op maandag geleverd worden aan huis. Dit geldt ook voor bestellingen die geplaatst worden op zondag.

Voor meer informatie omtrent het bestellen van een product van Get Pro:

https://www.get-pro.com/betalen-en-verzenden/

KCALculated Food:

Waar: We bezorgen je bestelling wekelijks op het adres dat je hebt opgegeven. Dat kan bij je thuis zijn, of op een ander adres zoals een sportschool. KCALculated heeft door het hele land heen afhaalpunten. Op het bestelformulier zie je een lijstje afhaalpunten om uit te kiezen.

Wanneer: Woensdag en zaterdag zijn onze vaste bezorgdagen. De avond voor de aflevering krijg je per email door hoe laat onze bestelauto voor komt rijden.

Hoe: De maaltijden zijn gekoeld en gesealed. Bewaar ze direct na de bezorging in de koelkast of de vriezer. Maatlijden zijn in de ijskast 4 dagen houdbaar In de vriezer 30 dagen.

Voor meer informatie omtrent het bestellen van een product van KCALculated Food:

https://kcalculatedfood.nl/hoe-werkt-het/

Ambition Wear:

Ambition Wear streeft er naar om de bestelde producten binnen 2 werkdagen bij u thuis te bezorgen indien u besteld voor 18:00 uur.
Voor meer informatie omtrent het bestellen van een product van Ambition Wear:

http://ambition-wear.com/?page_id=155

Retourneren

Nutrition Reloaded:

Nutrition Reloaded geeft uw bestelling door aan onze leveranciers. Mocht u een probleem hebben met uw bestelling of u wilt iets retourneren kunt u direct contact opnemen met de leverancier zelf. Graag zouden wij hiervan wel op de hoogte worden gebracht via info@nutritionreloaded.nl.
Indien u binnen de 14 dagen bedenktermijn uw order wilt retourneren kunt u onderstaand herroepingsformulier gebruiken.

Herroepingsformulier downloaden

XXL Nutrition:

Wilt u gebruik maken van onze retourmogelijkheden neem dan contact op met de klantenservice van XXL Nutrition via info@xxlnutrition.com of telefonisch via 0492-554731. Afhankelijk van de reden van  retour kunnen wij een kosteloze retournatie aanbieden of rekenen wij een eigen bijdrage van €4,-. Wordt een pakket teruggestuurd zonder eerst contact met ons op te nemen dan zal er altijd €4,- eigen bijdrage in rekening worden gebracht.

Voor meer informatie omtrent het retourneren van een product van XXL Nutrition:

https://xxlnutrition.com/nl/nld/retourneren

Get Pro:

Als u gebruik wilt maken van de retourmogelijkheden van Get Pro kunt u contact opnemen via info@get-pro.com of telefonisch via 010-4320555.

Voor meer informatie omtrent het retourneren van een product van Get Pro:

https://www.get-pro.com/garantie-en-retourneren/

KCALculated Food:

Het contactformulier voor vragen als uw bestelling niet naar wens is, kunt u vinden via https://kcalculatedfood.nl/contactformulier/. KCALculated Food zal samen met u kijken naar een passende oplossing.

Ambition Wear:

Ambition Wear geeft u de mogelijkheid om het product te retourneren, te ruilen of u kunt ook online krediet krijgen in de webshop van Ambition Wear, mits u geen vervangend product ziet. Het contactformulier kunt u vinden via http://ambition-wear.com/?page_id=46.

Voor meer informatie omtrent het retourneren van een product van Ambition Wear:

http://ambition-wear.com/?page_id=157