Snap Nutrition Protein Bar

Schrijf de eerste review over dit product

€ 14,95

Beschikbaarheid: Op voorraad

The best tasting protein bars ever!

* Verplichte velden

€ 14,95
SKU: EIWI-00011
 

Productbeschrijving

De Snap proteine repen in één woord: AWESOME!

 

Ze zijn dan ook bijna te goed om waar te zijn. De crunchy bite, de voedingswaarde, het plezier van elke hap, de heerlijke smaak en de rijkelijke voldoening. Dat deze voedingswaarde en ingrediënten tot zo'n weldadige smaak en textuur kunnen komen is inderdaad bijna niet te geloven. In deze box zitten maar liefst 7 overheerlijke repen!

 

Ok, we zijn het met je eens, dit klinkt inderdaad te goed om waar te zijn. Ze hebben ook een klein nadeel...  Ze zijn echt verslavend lekker! Probeer het maar eens bij 1 reep te houden. Gelukkig bevatten ze maar 3 gram suikers en minder dan 200 kcal per reep. Tel daar de 10 gram vezels en 15 gram hoogwaardige eiwitten bij op en enig schuldgevoel verdwijnt geheel gerechtvaardigd als sneeuw voor een heerlijk schijnend zonnetje als je besluit om er nog één (of meer) te nemen.

 

De smaak

 

Over de smaak raken we maar niet over uit gepraat. Ken je die repen die een beetje taai zijn, waar je op blijft kauwen, die je kan verwarmen om ze zachter te maken, dat zijn de nieuwe Snap bars dus duidelijk niet. Je zult deze repen ook nooit meer kopen als je eenmaal een hap hebt genomen van de Snap bars. De Snap bars bevatten onder andere rijstcrisps die de repen een heerlijk luchtig en crunchy bite geven. De welbekende slogan, ze smaken zoals ze kraken, zou hier niet eens zo heel ver van z'n plaats zijn.

 

Voldoening

 

Ondanks dat je na één reep een bijzonder sterk  gevoel zal moeten trotseren van niet nog één (ach, waarom ook niet, enjoy them!), geeft 1 reep al een lekkere voldoening. En dat met maar 190 kcal.

 

De Snap repen zijn hiermee een perfecte oplossing voor de lekkere trek of een snelle lichte maaltijd.

 

Snap bars oplossingen

 

Snij ze in kleine stukjes en eet ze tijdens een film als geheel verantwoorde en vooral vreselijk lekkere snack. Of doe ze door de yoghurt of havermout voor een heerlijk voedzaam ontbijt zoals je hem nog nooit hebt gehad.

 Snap Bar ontbijt

 

Voedingswaarde

 

Elke Snap bar geeft je 15 gram aan zorgvuldig geselecteerde en hoogwaardige eiwitten en 10 gram vezels. Vezels zijn onmisbaar voor je lichaam. Ze dragen bij aan een gezonde spijsvertering en aan een verzadigd gevoel na het eten. Met 1 Snap reep krijg je direct een derde van je dagelijkse behoefte binnen.

 

Elke reep bevat maar 3 gram suiker en 7 gram vet. Snap repen bevatten geen slechte transvetten en geen cholesterol.

 

Ondanks dat elke reep maar 190 kcal bevat, geven ze een goed gevoel van voldoening. Dit komt mede door de heerlijk smaak die aan elke lekkere terk tegemoet komt en door de rijkelijke hoeveelheid vezels.

 

Ervaringen

 

Nog niet helemaal overtuigd? Lees deze gebruikerservaringen maar eens.

 

Snap Bar ervaringen

 

Reviews

Hoe waardeert u dit product? *
Waarde
Kwaliteit
Prijs