Producten

Producten: 31 tot 40 van 63 totaal
  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  1. Whey Hydrolisaat

    € 39,95
    XXL Whey Hydrolisate is aanvoerder van de nieuwe generatie eiwitsupplementen. Hoogwaardig eiwit dat door de revolutionaire productiewijze sneller dan ooit wordt opgenomen – nog sneller dan isolaat.
  2. Whey Delicious

    € 29,99
    Whey Delicious is een hoogwaardige en lekkere eiwitshake die zowel in de ochtend als rondom de training heel goed zijn werk doet. Als je spieren het hardst schreeuwen om een goede dosis eiwitten wil je ze niet laten wachten. Door het toevoegen van een hoog percentage whey isolaat bevat Whey Delicious bovendien ook nog eens bijna geen vetten en koolhydraten. Eiwitten dragen bij tot het herstel van de spieren na fysieke inspanning en dragen daarnaast bij aan de groei van spiermassa.
  3. Multivit

    € 16,95
    Alle vitaminen en mineralen die je nodig hebt in slechts één tablet. Compleet afgestemd op de behoefte aan micronutriënten van veeleisende sporters. Dat vind je alleen in MultiVit.
  4. MCT Olie

    € 12,95
    MCT olie heeft als voordeel dat het rechtstreeks van de maag naar de lever wordt getransporteerd. Daardoor komt er snel energie vrij. Omdat het direct wordt afgebroken, wordt het niet opgeslagen als vet en is het dus een ideale energiebron.
  5. Magnesium Citraat

    € 9,50
    Magnesium is een mineraal dat nodig is voor de botopbouw, opbouw van lichaamseiwit, de overdracht van prikkels in spieren en in zenuwbanen en van belang voor het goed functioneren van spieren.
  6. Weight Loss Support

    € 24,99
    Bevat glucomannan, wat gewichtsverlies ondersteunt bij het volgen van een energiebeperkend dieet
  7. Calcium & Magnesium

    € 9,99
    Calcium & Magnesium worden gezien als de twee belangrijkste mineralen voor actieve sporters. Beide mineralen spelen een sleutelrol in tal van lichaamsprocessen. Gezonde sporters zorgen daarom voor een hoge dagelijkse inname van calcium en magnesium.
  8. Delicious Protein Pudding

    € 13,99

    Delicious Protein Pudding is een heerlijk eiwitrijke snack/dessert voor iedereen!

  9. Delicious Protein Bar

    € 23,95
    Delicious Protein Bar, het ultieme tussendoortje voor sporters speciaal ontwikkeld door XXL. Lekker makkelijk, vol van smaak en ook nog eens boordevol eiwit! Eén hap en je zult nooit meer een andere eiwitreep willen. De Chocolate & Caramel reep is rijkelijk gevuld met pinda’s en karamel, en omhult door een heerlijke volle laag echte chocolade. Liever iets exotischer? Probeer dan eens de Chocolate & Coconut smaak, tjokvol echte stukjes verse kokos. Kort gezegd: een Snicker of een Bounty, maar dan met goede voedingswaarden! Nu ook verkrijgbaar in een heerlijk knapperige Cookies & Cream smaak.
  10. Delicious Pancakes

    € 21,99
    Als jij bent zoals de meeste bodybuilders, fitnessers en atleten, dan zoek je altijd naar voeding die naadloos aansluit op jouw unieke behoeften als actieve sporter. Tegelijkertijd wil je niet teveel van je kostbare tijd kwijtraken aan het binnenkrijgen van die essentiële voeding. Om nog maar te zwijgen over de lange bereidingstijden. Voor je het weet ben je uren per dag kwijt om aan je voedingsschema te voldoen. Onnodig, volgens ons. Als je lekker en snel een echte sportmaaltijd wilt verorberen, zet dan eens je tanden in onze Delicious Pancakes. Delicious Pancakes is een zorgvuldig samengestelde mix voor het maken van heerlijke luchtige pannenkoeken bomvol goede voedingsstoffen! Speciaal ontwikkeld om te voldoen aan de unieke voedingseisen van krachtsporters en atleten.
Producten: 31 tot 40 van 63 totaal
  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6