Der Hammer!

Schrijf de eerste review over dit product

€ 29,95

Beschikbaarheid: Op voorraad

Der Hammer! De nieuwe extreem krachtige pre workout van XXL Nutrition!

* Verplichte velden

€ 29,95
SKU: PREW-00009
 

Productbeschrijving

Voor- en Nadelen

  • Zeer sterke pre workout
  • Alle werkzame stoffen zijn in een hoge dosering aanwezig
  • Geen kleine doseringen! Maar liefst 25 gram booster per dosering
  • 30 dosering per verpakking
  • Frisse Citrus - Ananas smaak
  • LET OP! Door de hoge dosering alleen geschikt voor gevorderde sporters

Omschrijving

Become the god of thunder!

Der Hammer! De nieuwe extreem krachtige pre workout van XXL Nutrition!

Wat kan ik van Der Hammer verwachten?

‘Der Hammer’ van XXL Nutrition doet zijn naam eer aan. Wanneer men in Duits iets fantastisch vindt, spreekt men van “Das ist der Hammer”. De nieuwe pre-workout is daadwerkelijk zo goed, dat het de naam Der Hammer mag dragen! Op dit moment is er geen effectieve formule te vinden die zo goed op elkaar afgestemd is. Ingrediënten zoals Citruline, Creatine, Beta-Alanine, Taurine, Glycerol, Tyrosoni en nog veel meer zijn in de juiste doseringen verdeeld zodat ze synergetisch met elkaar werken. Synergetisch? Jazeker, ze versterken elkaars werking! Take a scoop of ‘Der Hammer’ and become the God of Thunder!

Hoe functioneert Der Hammer?

Enkele jaren geleden is de pre-workout trend begonnen en ze konden niet snel genoeg gemaakt worden. Helaas bracht het ook verkeerde producten met zich mee. XXL Nutrition heeft er juist rekening mee gehouden om een goede booster te ontwikkelen die het maximale uit je trainingen kan halen!

Citruline en Arginine HCL dienen als N.O.-Boosters. Ze zijn in goede hoeveelheden toegevoegd. TIP: gebruik BCAA’s tijdens de training om de werking van Citruline te verbeteren. Ook Glycerol draagt zijn steentje bij om een goede pomp te hebben tijdens de training.

Van creatine is al jaren bekend dat het de sportprestaties kan verbeteren. Een hoeveelheid van 3g per dag is minimaal nodig om het gewenste effect te behalen. In Der Hammer zit het meteen in de juiste dosering! Taurine is toegevoegd om verschillende redenen, maar al helemaal omdat het synergetisch werkt met creatine.

Om een goede boost te hebben is er een mix van cafeïne en guarana. Hierdoor heb je per direct een boost van cafeïne, terwijl guarana juist veel langzamer inkomt. Hierdoor kun je urenlang door blijven gaan! Mede met L-Tyrosine en Betaïne HCL gaat het je gegarandeerd een heftige, knaltraining bezorgen.

Zoek niet verder, want sterker is er gewoon niet! Dit is product is werkelijk ‘Der Hammer’.

Gebruik

Neem 2 maatscheppen (25 gram) met 200-300 ml water 30 minuten voor de training. Neem nooit meer dan 2 maatscheppen per dag. Tip: combineer Der Hammer! met BCAA's of Essential Amino Stack voor een betere werking van Citrulline Malate!

Ingrediënten

L-citrulline DL malaat, creatine monohydraat, beta alanine, taurine, glycerolmonostearaat, guarana extract, N-Acetyl L-Tyrosine, betaïne hcl, L-arginine hcl, acetyl-L-carnitine, zuurteregelaar: citroenzuur, cafeïne anhydrous, cyanocobalamine (Vit. B12), aroma, anti-klontermiddel: siliciumdioxide, aroma, zoetstof: sucralose, natuurlijke kleurstof: paprika extract.

Waarschuwing

Hoog cafeïne gehalte (*350 mg per dosering). Dit product bevat zoetstoffen. De aanbevolen dagelijkse inname niet overschrijden. Op een droge en koele plaats en buiten het bereik van kinderen bewaren. Voedingssupplementen zijn geen vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl. Niet aanbevolen voor kinderen en vrouwen die zwanger zijn of borstvoeding geven. Niet gebruiken in combinatie met medicijnen. Raadpleeg dan eerst een dokter voor advies.

Reviews

Hoe waardeert u dit product? *
Prijs
Waarde
Kwaliteit

Bezorgen

Nutrition Reloaded:

Per bestelling rekenen wij een standaard bedrag voor verzendkosten van € 2,95. De minimale bestelwaarde is €35,00. Elke bestelling die bij ons wordt geplaatst voor 18:00 uur proberen wij dezelfde dag nog te verwerken.

XXL Nutrition:

Elke bestelling op werkdagen voor 18:00 uur geplaatst wordt direct verzonden zodat u de bestelling de volgende dag al in huis heeft. Uw bestelling wordt verzonden met PostNL.
Voor meer informatie omtrent het bestellen van een product van XXL Nutrition:

https://xxlnutrition.com/nl/nld/betaling-en-verzending

Get Pro:

Alle bestellingen die op werkdagen geplaatst worden voor 18:00 uur proberen wij dezelfde dag nog te verwerken en de volgende dag aan huis af te leveren. Bestellingen die geplaatst worden op zaterdag zullen op maandag geleverd worden aan huis. Dit geldt ook voor bestellingen die geplaatst worden op zondag.

Voor meer informatie omtrent het bestellen van een product van Get Pro:

https://www.get-pro.com/betalen-en-verzenden/

KCALculated Food:

Waar: We bezorgen je bestelling wekelijks op het adres dat je hebt opgegeven. Dat kan bij je thuis zijn, of op een ander adres zoals een sportschool. KCALculated heeft door het hele land heen afhaalpunten. Op het bestelformulier zie je een lijstje afhaalpunten om uit te kiezen.

Wanneer: Woensdag en zaterdag zijn onze vaste bezorgdagen. De avond voor de aflevering krijg je per email door hoe laat onze bestelauto voor komt rijden.

Hoe: De maaltijden zijn gekoeld en gesealed. Bewaar ze direct na de bezorging in de koelkast of de vriezer. Maatlijden zijn in de ijskast 4 dagen houdbaar In de vriezer 30 dagen.

Voor meer informatie omtrent het bestellen van een product van KCALculated Food:

https://kcalculatedfood.nl/hoe-werkt-het/

Ambition Wear:

Ambition Wear streeft er naar om de bestelde producten binnen 2 werkdagen bij u thuis te bezorgen indien u besteld voor 18:00 uur.
Voor meer informatie omtrent het bestellen van een product van Ambition Wear:

http://ambition-wear.com/?page_id=155

Retourneren

Nutrition Reloaded:

Nutrition Reloaded geeft uw bestelling door aan onze leveranciers. Mocht u een probleem hebben met uw bestelling of u wilt iets retourneren kunt u direct contact opnemen met de leverancier zelf. Graag zouden wij hiervan wel op de hoogte worden gebracht via info@nutritionreloaded.nl.
Indien u binnen de 14 dagen bedenktermijn uw order wilt retourneren kunt u onderstaand herroepingsformulier gebruiken.

Herroepingsformulier downloaden

XXL Nutrition:

Wilt u gebruik maken van onze retourmogelijkheden neem dan contact op met de klantenservice van XXL Nutrition via info@xxlnutrition.com of telefonisch via 0492-554731. Afhankelijk van de reden van  retour kunnen wij een kosteloze retournatie aanbieden of rekenen wij een eigen bijdrage van €4,-. Wordt een pakket teruggestuurd zonder eerst contact met ons op te nemen dan zal er altijd €4,- eigen bijdrage in rekening worden gebracht.

Voor meer informatie omtrent het retourneren van een product van XXL Nutrition:

https://xxlnutrition.com/nl/nld/retourneren

Get Pro:

Als u gebruik wilt maken van de retourmogelijkheden van Get Pro kunt u contact opnemen via info@get-pro.com of telefonisch via 010-4320555.

Voor meer informatie omtrent het retourneren van een product van Get Pro:

https://www.get-pro.com/garantie-en-retourneren/

KCALculated Food:

Het contactformulier voor vragen als uw bestelling niet naar wens is, kunt u vinden via https://kcalculatedfood.nl/contactformulier/. KCALculated Food zal samen met u kijken naar een passende oplossing.

Ambition Wear:

Ambition Wear geeft u de mogelijkheid om het product te retourneren, te ruilen of u kunt ook online krediet krijgen in de webshop van Ambition Wear, mits u geen vervangend product ziet. Het contactformulier kunt u vinden via http://ambition-wear.com/?page_id=46.

Voor meer informatie omtrent het retourneren van een product van Ambition Wear:

http://ambition-wear.com/?page_id=157