SPORTS & NUTRITION IS OUR MISSION

Blog - Personal Trainer: Mark Schadenberg

Personal Trainer: Mark Schadenberg

Personal Trainer: Mark Schadenberg

25-10-2017 20:00 | Door Nutrition Reloaded | Opmerkingen

“I'm here to help you to reach your fitness goals and elevate your confidence, all while focusing on your overall health and well-being!"

Mijn naam is Mark Schadenberg en ben 30 jaar oud. Na bijna 14 jaar gewerkt te hebben voor Defensie ben ik voor mijzelf begonnen als Personal Trainer / Lifestyle coach.

Mijn verleden als militair is begonnen in 2004 toen ik de opleiding Luchtmobiele brigade behaald heb.  Na 9 jaar gewerkt te hebben bij Luchtmobiel, waarbij ik medische opleidingen  en 2 uitzendingen heb gedraaid, heb ik de overstap gemaakt naar de Koninklijke Luchtmacht en ben ik als flight nurse aan het werk gegaan.  Daar ben ik actief geweest tot december 2017.  Tijdens mijn missies ben ik erachter gekomen dat ik personal training en het begeleiden van collega’s erg interssant vond.

Na 6 uitzendingen (3x Afhanistan , Oekraïne, Afrika en Kuwait) heb ik ervoor gekozen om mijn passie te gaan volgen.

Op dit moment ben ik Personal Trainer bij de Ladies only gym (Basic-fit overtoom Amsterdam) en ben ik Lifestyle Coach bij Studio Performance Boost te Amsterdam. Verder heb ik een Crossfit achtergrond en diverse opleidingen hiervoor gevolgd. Mijn verdere opleidingen zijn de Bayesian PT (bodybuilding gerelateerd) en ben ik bezig met Ladies Fitness courses.

Mocht jij geïnteresseerd zijn in mij als personal trainer of lifestyle coaching kijk dan op mijn website www.markschadenberg.nl. Dan gaan wij samen snel aan de slag met jouw goals! Het is ook mogelijk om vrijblijvend contact op te nemen via mijn emailadres: info@markschadenberg.nl.

Tot snel!

Comments

You must be logged in to post a comment.

click here to log in